XPLCT Studios & JMD Customz

Voor onze XPLCT Studios Fashionshow hebben we samengewerkt met JMD Customz. Dit is een jong groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in custom made sneakers.

Wij van XPLCT houden ervan frisse jonge ondernemers creatief bezig te zien. Hun creativiteit is de reden om met ze samen te werken. Wij hebben JMD Customz leren kennen door onze Yellow van XPLCT. Hij kwam rapper Josylvio tegen met een custom made sneaker en hij was meteen onder de indruk.

Daarop hebben wij ook een aantal custom sneakers laten produceren met de stoffen, materialen en dessins die wij presenteerden in XPLCT Studios Fashionshow.

JMD Customz wil zich onderscheiden van andere bedrijven door exclusiviteit en creativiteit. Ze streven altijd naar de hoogste kwaliteit. JMD Customz hanteert een exclusieve werkwijze: je maakt een afspraak met JMD Customz en dan worden de mogelijkheden met je besproken. Customs die eerder geproduceerd zijn worden niet meer opnieuw gemaakt. Elke productie is exclusief en daarom is de motto bij JMD dan ook ‘’ Other than others’’.

Wil jij ook een zo’n exclusief designs bemachtigen, exclusief voor jou en gemaakt volgens jouw wensen?

Klik dan hier.